Menorca, here i come!

Hejhej, har packat klart och ska snart gå ner och duscha innan vi åker till flygplatsen. Flyget är försenad med typ 4 timmar så det är lite irriterande. Men det ska bli så härligt med menorca. Kommer vara där i 2 veckor, så kommer nog inte kunna blogga på 2 veckor. Hoppas ni har det bra så länge! =)


kolla va härligt det ser ut.

Klänning


Den här otroligt snygga klänningen vill jag ha! Kommer från forever21 och kostar 22.80 dollar. Gillar mönstret väldigt mycket.
Vad tycker ni? hiss eller diss?

Söta blomörhängen


De här söta blomörhängerna är otroligt söta. Dom kommer från bettiesgalleria och kostar 69kr/st. Finns också i flera färger. Själv skulle jag vilja ha dom vita, skulle bli snyggt med sin solbränna.
vilken färg väljer ni?

Bio: Narnia Prins Caspian

Var i kista centrum och kollade på bio. Det blev filmen narnia prins caspian. Den var faktisk bättre än vad jag trodde att den skulle bli. Jag rekommenderar filmen, om någon tänker gå på bio nån gång i veckan eller nåt. Satt också och smaskade på mina hot snacks och drack coca cola under hela filmen. Riktigt mysigt, och prins caspian var riktig snygg! ;)
Vad har ni gjort idag??


Kolla vilken läckerbit! ;P

Dagens låt: Love song


Sara Bareilles - Love song
Jag har verkligen fastnat på den här låten, lyssnar på den hela tiden fast den är grymt bra. Den gick också på tv i italien hela tiden.  =)

Rea på asos

Det är rea på asos på massa fina saker! =D


Den här söta klänningen ligger på rea och kostar nu 12 pund, innan kostade den 18 pund och den finns i 3 olika färger.


Dom här söta hjärtformade örhängerna ligger också på rea och kostar nu 5 pund.


Den här snygga topen är också på rea och kostar nu 6 pund! Den finns också i flera färger.


hemma, fast saknar italien :/

hejhej,har kommit hem från italien. Hade riktigt kul där med släkten och alla kompisarna. Det var ganska fint väder men det var värsta stormen några dagar i första veckan. Det åskade asmycket och nära också så det lät väldigt mycket. Men senare var det bara fint väder. Träffade många kompisar första dagen vi var i italien och det var så roligt! Vi gick och åt italiensk glass och det var supergott! Mormor och morfar hade också tagit ut poolen så vi kunde bada, riktigt härligt.
Vi åkte hem imorse och det var så jobbigt att säga hejdå, så jag började gråta för jag älskar italien och många av mina kompisar bor där! Men vi kanske åker dit på höstlovet igen och då längtar jag verkligen jättemycket! =D


Var uppe ena helgen i montegrino i bergen, fast det var så dåligt väder där så vi åkte ner direkt dagen efter.


Mums! älskar italiensk glass! =D


Italiensk pizza är det bästa som finns! =D

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

italien! :)

Hejhej, sorry för dålig uppdate. Jag har städat, solat och packat hela dagen för imorrn drar jag till italien! Det ska bli så kul att träffa släkten och kompisarna som bor i italien. Ska upp tidigt imorrn för planet går typ vid 8 tiden. Mamma sa att vädret är vid 20-30 grader där borta. skönt skönt. Längtar tills jag får smaka italiensk glass! Det är otroligt gott! =)
Jag kommer vara i italien i 2 veckor och jag kommer nog inte blogga då....
Hoppas ni har det bra så länge! =)


mums! italiensk glass! Längtar! =)


Vem bar den bäst? Gwen Stefani VS Sandra Bullock


bild: google

Vem bar den bäst?
Gwen stefani eller Sandra Bullock?

Härlig dag med sol

Har varit ute och solat nu snart i en timme, riktigt skönt och jag har fått färg! =)
Innan jag gikc ut och solade så åkte jag till torget och köpte några saker och fun light peach passion, riktigt gott och uppfriskade.
Har ni haft en bra dag så länge?


Bild på den goda drickan


Va härligt det ser ut =)

Dagens bild


Älskar sminkningen! så snyggt =)

Indiana Jones 4


Godmorgon, godmorgon, hann inte uppdatera igår för jag var på bio. Kollade på indiana jones 4 och den var riktigt bra. Spännande också. Så mumsade vi på popcorn och snacks medans vi kollade =)
Vad gjorde ni igår kväll??


Dagens Fråga


Tråkigt tråkigt + dagens bild

Jag har väldigt tråkigt just nu. Alla mina kompisar är bortresta och det finns ingenting att göra. Solen har försvunnit och det är ganska mulet ute. Var på torget förut och köpte läsk, coca cola min favorit ;)

Den här bilden gillar jag, så den blir dagens bild. Älskar verkligen sminkningen och färgerna på ögonskuggan :)

Playsuits från topshop


Dom här playsuitsen kommer från topshop och jag tycker som är väldig snygga. Själv vill jag ha en men jag har inga pengar..... Dom här kostar runt 25-50 pund.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Tävling hos catwalkqueen


Jag är med och tävlar om den här snygga & lyxiga goodiebagen hos http://catwalkqueen.blogg.se/
I goodiebagen så är det:
Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.
Önska mig lycka till! =)

RSS 2.0