Armband med massa berlocker


Den här snygga armbandet kostar 149kr och kommer från bettiesgalleria. Den har flera berlocker hängades på armbandet och det tycker jag är väldigt snyggt! :)
Vad tycker ni?

Bio + EM final Spanien - Tyskland

Hejhej, kom hem precis. Jag har  varit på bio och såg brudens bäste man. Den var ganska bra och rolig. Så köpte jag också en jeansjacka på lindex för jag behövde en ny jacka :)
Vad har ni gjort idag?



Det är EM final ikväll! Spännande! Spanien mot tyskland :)
Vem tror ni vinner?

VS
UPDATE: SPANIEN VANN! :D

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om de här skorna från asos?
Hiss eller diss?

Dagens önskeoutfit


Linne: forever21, 17.80 dollar
Kjol: Ellos, 249kr
Örhängen: H&M, 9.50kr!! (rea)
Skor: H&M, 98kr
Väska: Topshop, 35 pund

27 Juni

Godmorgon, godmorgon...vaknade inte för så länge sen och är fortfarande ganska trött. Igår orkade jag inte blogga för det var så fint väder ute. Jag fick också ansiktsbehandling igår, det var riktigt skönt. Har just ätit flingor coco pops blev det, Mums! =)
Idag ska vi till vaxholm och bada, kommer bli skönt så kan jag också sola.
Vad ska ni göra idag?


Visst ser det härligt ut? :)

Flower dresses

 
De här söta nya klänningar kommer från topshop och kostar 50 dollar. Det är inte så mycket för en så fin klänning. Klänningen finns i bara rött och blått. Jag tycker den röda var finast.
Vilken färg var klänningen snyggast i? =)

2 fina stråväskor


De här fina och enkla ståväskorna kommer från H&M. De ligger på rea just nu och kostar 79.50 kr och innan kostade dom 98 kr. Själv vill jag ha en sån väska till när man ska till stranden för det skulle passa perfekt.
Vad tycker ni? =)

Tävling


Jag är med och tävlar om den här söta hello kitty halsband hos http://cilaa.blogg.se
Var med i tävlingen du också =)

25 Juni

Godmorgon, godmorgon. Vaknade inte för så länge sen...och håller på att smaska i mig muffins som jag bakade igår till frukost. Mums! Kom på att en kompis till mig fyller år idag så jag ska ringa henne. Solen skiner idag, så härligt! Jag har inte sett solen på väldigt länge...så jag kommer nog gå ut och sola idag.
Vad ska ni göra idag?


Hemma Spa


 
Hejhej, har precis duschat och tvättat håret, och snart ska jag fila och måla mina naglar med den nya nagellacken som jag köpte igår. Ska också göra en ansiktsmask och så ska jag bara slappna av. Är ganska trött just nu även om jag sov så gott inatt. Är också ganska hungrig just nu så längtar tills middagen är klar =)
Vad ska ni göra ikväll?


Muffins!


Eftersom jag har ingenting att göra och alla mina kompisar är bortresta så har jag bestämt mig för att baka muffinsar. Mums! Så vi hörs senare =)

Skor!


De här skorna är verkligen söta! Skorna kommer från payless och kostar 39.99 dollar. Finns i färgerna röd, silver, vit och svart.  De skulle passa bra med den rosa drömmen (klänningen i förra inlägget). =)
Vad tycker ni?

En rosa dröm


Den  här klänningen är otroligt fin. Den kommer från forever21 och kostar 19.80 dollar. Den finns i andra färger men jag tycker den var snyggast i rosa. Klänningen skulle passa perfekt till ballerina skor eller pumps.
Vad tycker ni?

Vibrerande Mascara


Bild: Msn.se

Det har kommit ut nu en vibrerande mascara från både märkerna Lancôme och Estée Lauder. Mascaran vibrerar 7000 gånger i minuten och man säger att det gör så man får mer färg runt hela ögonfranserna. Mascarorna kommer ut senare i sommar. Jag kommer nog testa den, undrar hur resultatet blir?
Kommer ni testa vibrerande mascara när den kommer ut?

Hamburgare!


Har precis ätit middag och det blev hemlagade hamburgare. Hur gott som helst! Älskar verkligen hemlagad hamburgare, mycke godare än typ Mcdonalds hamburgare.... =)
Funderar på vad jag ska kolla ikväll på TV för att det är ingen match ikväll..hmmm några tips? :)

Dagens Önskeoutfit


Shorts: Forever21
Tröja med rosett: Topshop
Skor: H&M
Örhängen: Bettiesgalleria
5 pack armband: H&M

hemma

Hejhej nu är jag hemma. Har varit och shoppat, fyndade massor av saker för det var jättemycke rea i massor affärer. Köpte också present till min kompis, hoppas hon gillar den. Mötte också några kompisar där och det var kul. Köpte bl.a halsband (rea), nagellack (rea), conceler, fralla, LOKA & pringels. =)
Jag köpte LOKA likes asia saigon sunset och den var otrolig god! Man känner sig så uppfriskad av den! Prova den, ni kommer inte ångra er. ;)

 

shopping

Ska åka snart till mörby centrum och ska bl.a köpa födelsedags present till min kompis för hon fyller år snart, sen ska jag köpa lite smink och nagellack från mavala. Älskar verkligen mavala nagellack för det finns så snygga färger för 39kr/st. Så kommer jag nog köpa lunch där också, kanske...hehe =)
Vad ska ni göra idag?


Tävling!


Jag är med en tävling på http://eemzii.blogg.se/ för att vinna en vattenfast mascara och mineral rouge. Behöver verkligen nytt smink så den här tävlingen är bra. Önska mig lycka till! =)

EM Match + Natti natt

Håller på att kolla på EM matchen Spanien mot italien, ganska spännande är det och det står fortfarande 0-0. Jag tror att det kommer sluta lika för båda lagarna är ganska bra. Jag hejar på Italien! Vem hejar ni på? :)
Kommer inte hinna blogga efter matchen så jag säger godnatt nu, sov gott! =)
Är för intreserand i matchen så jag svarar på kommentarerna i morgon. Godnatt!


Naw, kolla va söt! =)

2 söta kjolar


Vill verkligen ha den har söta kjolen, den kommer från nelly.se och den ligger på rea just och kostar 549kr.


Den här söta kjolen kommer från asos och kostar 45 pund. VILL HA! =)

hejhej

Hejhej nu är jag tillbaka hemma, jag och pappa åkte och skulle fixa min mobil för att batteriluckan satt fast och jag kunde inte få upp den, men de i butiken fick upp den och det var bra. :)
Sitter just nu och käkar godis, mumsigt! Håller på att ladda upp för matchen i kväll Spanien - Italien! Heja italien! :)
Vad har ni gjort idag?


Godis kollage!


Visst får man lust med godis? =)

Ge mig!



De här väskornna kommer från payless och kostar 22.29 dollar, tycker de var ganska fina och enkla väskor. Jag gillar mest den vita.
Vilken färg tycker ni var snyggast på väskan?

The italien man who went to malta!


Haha! Den här videon är bara så himla roligt! XD
Själv är jag ändå halv italiensk men videon är så rolig! =D

Båtresa

Godmorgon allihoppa! Hoppas ni har sovit gott! Är uppe ganska tidigt just nu för vi ska på båtresa till någon ställe, så jag kommer nog inte hinna blogga innan klockan sju. Det kommer iaf bli härligt. Jag tror att vi ska ta båten cinderella till typ sandhamn eller något liknande namn. :)
Vad ska ni göra idag?


Akon - Dangerous


Den här låten är så otroligt bra! Har också fastnat på den så går runt och sjunger på den ganska ofta. ;)

Ny design

Nu är jag klar med min nya design. Den blev helt ok tycker jag.
Ska ut nu och sola lite innan vi åker till midsommarstången vid en tennisbana och kolla på några dansa och så kanske jag möter några av mina kompisar.
Hur brukar ni fira midsommar?



UPDATE: Designen håller på att krångla ganska mycket så jag ska försöka fixa det.

Chicy.se

Älskar verkligen hemsidan www.chicy.se Dom har verkligen jättefina kläder för inte så mycket pengar! :)


Här är en klänning jag gillar! Den kommer från chicy.se och kostar 399kr.


Här är en söt kjol från chicy. Den finns i svart och vit och kostar 199kr.


De här jeans byxorna är väldigt snygga. De kostar bara 199kr!


UPDATE: Ska försöka göra en ny design, så min blogg kommer se lite annorlunda och kanske konstig ut. Önska mig lycka till!

Pizza

Ska åka nu och äta pizza, mums! :)


Svarar på alla kommentarerna senare.


Midsommar

Idag är det midsommarafton och det är ganska fint väder. Det brukar alltid regna på midsommar. Vaknade idag vid kl10.00, var sjukt trött igår för jag sov över hem hos en kompis. Vi kollade på massor av filmer och åt godis. Det var verkligen roligt. Idag skulle vi ha gäster men de kunde inte komma så jag tror vi ska åka båt någonstans..kommer inte ihåg. GLAD MIDSOMMAR!
Vad gör på midsommar?

Söta hårband!



Forever21 har fått in dom här söta hårbanden! De kostar 6.80 dollar st och finns i flera färger. Den finns i rosa, blått, rött och gult. Skulle vilja ha en sån :)

Tack till alla grattis hälsingar! det gör mig jätteglad! :)

Jag fyller år!

Jag fyller 14 år idag! :D

Godmorgon


Godmorgon allihoppa! Har ni sovit gott? Det har inte jag, hörde massor av olika ljud hela tiden och det var verkligen läskigt. Men lyckades somna till slut. Kommer inte uppdatera mera idag för jag ska sova över hem hos en kompis. Det kommer bli så kul! Hoppas ni får en bra dag!
Vad ska ni göra idag?

Otrolig fin klänning!

Kikade in på asos och kollade på olika klänningar, så såg jag den här söta skapelsen! Den här söta blommiga klänningen kostar 65 pund. Synd att det är så dyrt...men jag skulle gärna vilja ha den. :)

17 Juni

Godmorgon! Har precis ätitfrukost mumsigt och är nu väldig mätt. Idag ska jag till en kompis och nu ska vi nog bada(hann inte bada igår) för det är jättefint väder. Solen skiner. Vaknade kl05.00 imorse och somnade om till kl.08.45. Fortfarande trött......
Vad ska ni göra idag?

önske outfit från forever21


Linne: 10.80 dollar
Shorts: 9.50 dollar!
Skor: 7.50 dollar!
Väska: 26.80 dolllar
Armband: 6.80 dollar
Örhängen: 2.80 dollar!

morrn morrn!

Hejhej, sitter och skirver medans jag håller på att kolla på tv. Vaknade vid kl.08.30 och är fortfarande ganska trött. Idag kommer jag inte hinna uppdatera tills på kvällen eftersom jag ska vara med en kompis, och vi ska åka och bada. Så hoppas ni får en bra dag!
Vad ska ni göra idag?



snygg klänning från asos

Älskar verkligen asos. Det finns massor av fina och snygga kläder där!

Den här klänningen tycker jag var jättesöt! Den kommer från asos och ligger på rea. Den kostar nu 22 pund men förut kostade den 28 pund.

Tycker fickorna är jättesöta! :)
Vad tycker ni om klänningen? Hiss eller diss?

Sola :)

Ska ut nu och sola! Skriver mer senare! :)

billigt smink från claudia.se

Hemsidan www.claudia.se har massor av smink för billiga priser.

De här nagellacken kommer från claudia.se och kostar bara 35kr st. Hur billigt som helstoch de finns i massor av olika färger!  :)


De här läppglanserna kommer också från claudia och kostar bara 50kr.


Det finns också rea! Den här manekyr setet kostade förut 140kr och nu är den på rea och kostar bara 39kr! Ska kanske beställa hem den eftersom den är så billig! :)

15 Juni!

Godmorgon allihoppa! sovit gott? Det har jag gjort. Har städat rummet och klätt på mig. Solen skiner idag fast det blåser ganska mycket. Ska ut och sola idag, försöka få mer färg. Annars vet inte jag vad jag ska göra idag. 
Vad ska ni göra idag?
 

Svar till frågor från frågestuden

Hur ser du ut?
 Jag har mörk brunt medel långt rakt hår med bruna ögon. Medel lång ca 165 cm lång. Brukar ha håret i en rusig knut eller fläta. Min stil varierar från varje dag, ibland jeans ibland kjol m.m. Brukar också ha målade naglar. Sminkar mig ibland, då lite mascara och lite foundation och läppglans. Använder för det mesta ballerinaskor, älskar ballerinaskor. :)

Hur har din dag varit?
Min dag har varit bra.

Berätta om livet som en tretton med killar och sånt.
jaa. hmm... Jag tycker livet som tretton är svårare än vad man tror. Det blir mycke mer plugg och prov. Bråk mellan kompisar om olika saker som t.ex killar. Men det är också skönt att växa ut för man blir mognare och äldre och man skaffar sig nya kompisar eftersom man börjar högskolan. Så det varierar för olika.

När fyller du år?
Jag fyller år den 19 juni, om 5 dagar.

Hur gammal är du?
Jag är 13 år gammal men snart 14.

Vart bor du?
Jag bor utanför stockhom i danderyd.

En bild på dig kanske?
Det  är ganska många som har undrat om jag kan ladda upp en bild på mig själv men jag kan inte för att jag har ingen kamra eller bluetooth på mobilen, så ni får vänta ett tag.

Vilka bloggar brukar du läsa regelbundet eller oftast?
Av det största bloggarna brukar jag läsa kenzas blogg ett par gånger per dag, hon skriver väldigt bra och jag gillar hennes stil.

Godis eller Glass?
Godis! :)

5 Favorit bloggar?
Det finns massor av bra bloggar men jag väljer:
1. Kenzas blogg http://kenzas.se/
2. Stina lee http://stinalee.se/
3. Englas Showroom http://annamirjamaria.blogg.se/
4. Sweet 16's blogg http://performance.blogg.se/
5. Hallon8  http://hallon8.blogg.se/
Bli inte ledsna om inte jag valde just eran blogg men jag gillar för det mesta alla bloggar men här är topp 5.

Vilken är din favorit butik i sthlm och vart ligger den?
Jag brukar inte shoppa i sthlm men jag väljer gina tricot och H&M för de har så fina saker och kläder och varje gång jag går in i nån av de butikerna kommer jag ut med en påse i handen. ;)

Vad vill du göra efter skolan?
Efter skolan brukar jag vara med kompisar eller så spelar jag tennis.


Hoppas ni gillar svaren till frågorna, det fanns några svåra frågor som var svåra att svara på men jag gjorde mitt bästa.
Hoppas ni får en bra kväll! :)


Frågestund!

Jag kom på att ni vet ingenting om mig eftersom jag är ganska anonym på bloggen. Därför ska jag ha frågestund och ni kan ställa vilka frågor som helst och jag kommer svara på dom senare. Ni har till kl.20.00 då jag skriver svaren på frågorna. Så börja gärna skriva frågor :)


Juicy Couture!

Jag älskar verkligen märket Juciy Couture. Dom har verkligen fina saker. Här är några fina kläder från juicy couture som kommer från nelly.se.

Den här klänningen är otroligt söt och kostar 989kr.


De här mjukis kläderna ser så himla sköna ut. Synd att det är så dyrt. Seten kostar 1658kr.


Den här klänningen passar bra till en fin middag eller dejt. Den kommer också från juicy och kostar 2998kr.


Dagens önske outfit


Shorts: Delias.com
Randig tub top: Forever21
Flipflops: Asos
Väska: H&M
Örhängen: Forver21

Dagens Fråga

Vilken affär shoppar du helst i?


Duell: Vem bar den bäst? Maria Menounos VS Hayden Panettiere


Den här supersnygga klänningen sitter bra på båda tycker jag. Jag gillar också färgerna.
Vem tycker ni bar den bäst?
Maria Menounos eller Hayden Panettiere?

EM Italien - Rumänien

Sitter just nu och kollar på matchen mellan italien och rumänien. Spännande spännande... Det står lika 1-1. Heja italien! :)
Kollar ni på EM?

bild på en luca toni (italiensk fotbollsspelare)

Chris Brown - Forever


Det var ganska länge sen jag hade dagens låt, så idag blir chris brown med låten forever dagens låt. Den här låten är otroligt bra!

ska ut nu......

Ska ut nu och sola! :)
svarar på alla kommentarerna sen.

bjuder på denna härliga bild.

snygga shorts


H&M har otroligt snygga shorts i massor av olika färger för billigt pris. De här shortsen kostar bara 98kr från H&M och alla är samma modell fast i olika färger.
Vilken färg skulle du ha valt shortsen i?

fredag den 13e....

Godmorgon! Har ätit frukost och kollar nu på tv. Vaknade kl.09.00, ganska sent för mig för jag brukar alltid vakna kl.07.00 på morgonen. Idag ska jag kanske åka hem till en kompis och bada men jag är inte säker annars kommer jag nog vara hemma och slappna av. Idag är det fredag den 13e, läskigt...hoppas jag inte får otur idag.
Vad ska ni göra idag?

armband från asos


Dom här armbanden kommer från asos för bara 8 pund. Riktigt sommriga tycker jag och fina färger. Jag gillar mest den vita armbandet.
Vilken arband tycker du var finast?

Hejhej!

Hej hej, sorry för dåligt uppdatering men jag har sovit över hos en kompis. Igår hade vi skolavslutning, härligt var det men det spö regnade hela dagen nästan och det var otroligt jobbigt, för att jag var tvungen att hämta mina kläder hemma på lunchrasten så jag cyklade hem och hämtade mina kläder. Sen när jag skulle cykla tillbaka till skolan så börjar det ös regna hur mycket som helst så jag kommer till skolan helt dränkt i vatten! Det såg ut som jag hade hoppat i en pool med kläderna på. Men kläderna torkade senare innan självaste skolavslutningen på eftermiddagen. Efter skolavslutningen så gick jag och några kompisar till en kompis och badade (det hade slutat regna), och när jag skulle cykla hem till min kompis så fick jag punka! hm...jag blev irriterrad ganska mycket men jag var fortfarande glad över att det är somarlov! :)
Så blev det senare att vi också skulle sova över och det gjorde vi. Roligt! hehe :D
Vad gjorde ni igår?

Hihi den här bilden är så söt! :)

Skolavslutning!

Hejhej! Har precis ätit klart frukosten och ska snart ner och göra mig i orning. Har sovmorgon idag också men inte lika mycket som igår. Idag börjar vi kl.09.00. Det är skolavslutning idag! wooohooo! :D
Äntligen får vi sommarlov!
Kollade på matchen igår. Det gick riktigt bra för sverige! vi vann med 2-0 mot grekland! Vi äger! ;)
Vad ska ni göra idag?


EM Sverige mot Grekland!

Om ca 40 min så börjar matchen mellan sverige och grekland. Det kommer bli en spännande match! Hoppas sverige vinner! Längtar..... :)
Ska ni kolla på matchen?


Bikinin från topshop


Topshop har massor av fina bikinin men dom här är dom snyggaste. Jag behöver verkligen en ny bikini till sommar och jag funderar på att beställa. Det rosa randiga bikinin kostar 26 dollar medans den prickiga kostar 24 dollar. Lutar lite mot den rosa randiga men jag är inte säker...
Vilken bikini tycker ni var finast?


Dagens bild


Jag tycker den här bilden är otroligt söt. Vilka coola kycklingar! ;D

Sovmorgon

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon så jag börjat inte förrän kl.10.30 och det är verkligen skönt för jag är jättetrött. Kunde inte sov inatt. Har ni sovit bra? Det blev 3-0 till holland igår som spelade mot italien. Det gick verkligen dåligt för italien men hoppas på att dom spelar bättre nästa match. Idag mår jag mycke bättre än igår fast jag har lite huvudvärk kvar så jag ska ta en alvedon snart. Längtar tills imorrn då vi får sommarlov!
När får ni sommarlov?

Forsätt gärna rösta på tävlingen där jag är nominerad till veckans blogg(se inlägg nedanför) Tack till alla som har röstat på mig! Det gör mig jätteglad! :D

Nominerad till Veckans blogg! :D

Min blogg har blivit nominerad till en tävling om veckans blogg på denna blogg: http://sicastyle.blogg.se/ Jag har aldrig blivit nominerad till något så jag är väldigt glad just nu. Ni kan gå in och rösta på vem ni vill ha som veckans blogg. :) Tack till alla som röstar på mig!  Det skulle göra mig jätteglad! :D
Hur har eran dag varit?



UPDATE: Har duschat och tvättat håret. Ska snart till TV och kolla på EM med en skål med chips. Italien mot Holland idag. Det kommer bli en spännande match! :)

Assecoarer från H&M

H&M har massor av fina assecoarer och nu är det också rea på många smycken.

Örhängen: 39.50kr (rea)
5pack armband: 49.50kr (rea)
Vit guldig armband: 59.50kr
Halsband: 39.50kr
Halsband med hjärta: 29.50kr


Jessica Alba har fått en dotter!


I söndags föddes Jessica Albas och Cash Warrens dotter. Sjukhuset låg i Los Angeles. Det rycktas att de tänker döpa dottern till Honor men man är  inte säker....
Grattis till dom :)

Söt klänning!


Den här otroligt söta klänningen kommer från asos och kostar bara 18 dollar. Jag gillar rosetten i ryggen. Den skulle passa perfekt när man ska ner till stranden och då kan man ha på sig den här klänningen över bikinin.

Tack så hemskt mycket för alla söta krya på dig hälsningarna! :)

sjuk

Jag är sjuk idag, inte roligt för vi skulle på klassresa. Jag vaknade imorse med ont i huvudet, ont i magen och ont i halsen. Jobbigt jobbigt. Jag ville verkligen gå på klassresan som vi ska ha idag. Livet är så orättvis. :(
Vad ska ni göra idag?

Gröna Lund!

Jag har kommit hem från Gröna Lund. Det var skitroligt. Första åket  blev extreme. Älskar extreme, bästa åket på gröna lund. Senare åkte vi massor av andra saker. Så var det en show kl15.00 och det var en kvinna som sköt ut sig från en kanon och landade i en nät. Det var verkligen overkligt eftersom hon flög typ 35 meter i luften! Vi köpte senare sockervadd, coca cola och pommes. :)
Har ni hört att alla personer som födds 080808 får gratis inträde och åkband hela livet! Önskade att jag föddes då ;D
Vad har ni gjort idag?


Me Want!


Dom här söta läppbalsamen kommer från bluebox.se och kostar bara 29kr/st! Det är hur billigt som helst. Jag önskar mig dom i födelsedagspresent av min lillebror men läppbalsamen är slut så de finns inte på lager. Dom ser riktigt goda ut ;)

8 Juni

Godmorgon! sovit gott? Det har jag gjort. Är fortfarande ganska trött för jag vaknade precis. Har lite ont i magen och är lite yr. Varför måste jag alltid må dåligt när vi ska göra något kul. Jag skulle ha åkt till gröna lund idag men jag är inte säker nu om jag ska följa med. Hoppas att jag mår bättre senare. Vad ska ni göra idag?
Solen skiner fortfarande! :)


Billigt VS Dyrt

De här 2  nästan likadanna väskorna kommer från 2 olika affärer och de kostar olika mycket. Den första kommer från H&M och kostar 149kr och den andra väskan kommer från venzzano men går att köpa på wedins för 899kr.
Vilken väska skulle du har valt?
Den billiga eller den dyra?


UPDATE: Sitter nu och kolla på EM. Portugal-Turkiet. Det står fortfarande 0-0. Vem hejar ni på??

Shoppat! :)

Jag har precis kommit hem från shoppingen. Köpte några saker. Hittade en fin sommarklänning på ginatricot och medans jag var där på ginatricot så mötte jag en kompis. Det var kul. Sen köpte jag hudkräm och godis. Skulle också köpa flipflops men jag hittade inga fina.  Senare så köpte jag och pappa glass innan vi åkte hem. :)
Vad har ni gjort idag så länge?


shopping

Nu åker jag iväg för att shoppa! :)
Svarar på alla kommentarerna senare när jag kommer hem. :)

Tävling hos bettiesgalleria!


Jag är med och tävlar hos bettiersgalleria om en söt och cool halsband. Önska mig lycka till ;)
Här är länken om någon vill vara med:
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=privacy

Godmorgon


Godmorgon allihoppa! Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Det är strålande sol ute men det blåser ganska mycket. Vaknade för typ 15 min sen. Ska snart äta frukost och sen ska jag kanske åka och shoppa men det är inte säkert om jag ska. Vad ska ni göra idag?

Dagens bild


Gillar den här bilden. väldigt vacker
Vad tycker ni?

dagens önske outfit


Top: forever21
Shorts: topshop
Skor: H&M
Väska: H&M
Örhängen:H&M

sommar & sol


Fin sommarbild

Hann inte blogga igår eftersom  jag sov över hem hos en kompis som hade poolparty. Det var ganska kul och jag bada typ hela tiden. Jag är en riktig badkruka. hehe :)
Senare på kvällen så gjorde vi massor av olika saker men satt mest ute och åt  godis och pratade. Så badade jag också imorse då mina kompisar puta i mig i poolen. haha det var kul! :D
Det är otroligt varmt idag typ 25-30 grader!
Hur har eran torsdag varit?

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om den här skon?
Hiss eller diss?

dagens fråga...


KENZO AMOUR


Älskar den här parfymen. Den doftar så härligt! Själv har jag inte den men jag vill ha den. Parfymet är ganska dyrt..typ 400-500kr sist jag kollade. Älskar typ alla paryfmer från kenzo! Jättegoda och härliga dofter.
Vilken är eran favorit parfym? :)

flip flops

Jag behöver verkligen nya flipflops till sommaren eftersom mina gamla är typ helt söndriga. På nelly.se finns det massor av fina flipflops men de är ganska dyra.

De här är från nelly och de ser verkligen härliga ut. Fast de kostar 269 kr. Ganska dyrt för ett par flipflops.

De här flipflopsen kommer också från nelly men kostar jättelite. Bara 69 kr, och det är billigt.
Vilka flipflops skulle ni välja? De dyra eller de billiga?

HEMMA!

Nu är jag hemma och jag har kommit hem från lägret. Det var ganska roligt, roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Vi kom dit till lägret på fredags kvällen och då höll vi på att gå igenom namn massor av ggr. Vi hade också många regler men inte så stränga... som typ vi fick vara inne i huset senast kl23.00 då de stänger alla utedörrar och vi fick vara uppe hur länge som helst. Men det jobbiga var att på morgonen var vi tvugna att vakna kl.08.00 och då kom ledaren i med en stekpanna och en sked och bankade typ jättehögt i korridoren så alla skulle vakna. Det var asjobbigt! Jag tog också årets första dopp på lägret, det fanns en bro vid en sjö och där hoppade jag. =D
Så jag har haft en ganska rolig helg iaf. Hur har eran helg varit?

RSS 2.0