slut med bloggandet

Nu har det blivit så att jag har bestämt att sluta blogga. Jag hinner helt enkelt inte med det längre. Men jag har haft jättekul den tiden jag har bloggat och alla söta kommentarer man har fått så livar upp ens dag och gör att man får bättre självförtroende :)
Jag kommer behålla bloggen så jag kan kolla tillbaka på den senare i livet och kolla allt jag skrev om hehe :P
Jag kommer sakna er läsare och era söta kommentarer och jag hoppas ni har det jättebra!

puss och kram glitterandbling :) <3


Snygga kappor från H&M!

                                                                                                                   


Jag har länge velat ha en snygg kappa som jag kan ha på vintern och jag har hittat en! Den här ovan! Den kommer från H&M och kostar 499kr. Det ända problemet är att jag vet inte vilken färg jag vill ha den i. Jag lutar mot svart eller lila. hmmm...
vilken färg tycker du var snyggast?


Dagens fråga


Black eyed peas - i gotta feelingDet här är en av mina favoritlåtar just nu. Den är så himla härlig! :)
har ni några bra musik tips?


Magtröjan!

                                                     

 

Jag har verkligen sucktat efter en magtröja i evigheter men jag har bara inte hittat några jag vill köpa. Men nu har jag det! Dom här 2 ovan! Båda 2 kommer från topshop! så snygga! kanske köper dom i helgen hehe
Har ni haft en bra dag annars? :)


skor jag vill ha!


 

jag har länge suktat efter dom här skorna från H&M! Dom e så himla snygga! jag vill ha de svarta och de kostar 349kr. Som tur är att jag har presentkort från H&M så jag ska köpa dom i helgen om dom får in min storlek haha :P dom är typ slut överallt! jag får hoppas jag hittar dom!


Hur har ni haft det? haft en bra sommarlov? jag har haft det helt underbart därför har jag inte orkat blogga men jag ska försöka börja om på nytt och kolla om jag får tillbaka min inspiration! :)

puss och kram <3


RSS 2.0