Italien! Here i come! :)

Imorgon ska jag åka till Italien! Det ska bli så himla kul! Jag ska träffa hela släkten och jag längtar. Senast jag var i italien var det ca ett halv år sen. Flyget går imorgon kl 18.00 och jag kommer nog inte hinna blogga innan jag ska åka till flygplatsen eftersom jag har också skola imorgon. Men jag kommer nog blogga i italien om jag har tid.  Jag längtar tills jag får smaka italiens pizza och glass. Det är otroligt gott! =D
Hoppas ni har det bra och att ni har en bra och rolig valborg!





Bilder: google


Klänning!


Den här otroligt söta klänningen kommer från delias.com  och kostar 44.50 dollar. ME WANT!! Den skulle vara perfekt till sommaren.

Vem bar den bäst??


Vem bar den bäst enligt er?
Lindsay Lohan VS Sienna Miller VS Nicky Hilton?

Jogging

Jag har precis kommit hem. Jag har varit ute och joggat med mamma. Jag sprang 4km! Jag blev förvånad själv att jag hade klart av det. Det var skönt.
Brukar du jogga?



Sushi

Jag har precis kommit hem  från torget. Jag åt lunch där med familjen och vi åt på en sushi ställe. Jag åt ju sushi och det var väldigt gott. mums. =)
Hur har eran dag varit så länge?


En bild säger mer än tusen ord

image17
Älskar den här bilden och självaste sminkningen.

budget plagg från forever21

forvever21 har rea och massor av fina plagg för låga priser. Här är några:


Den här söta toppen är från forever21 och kostar 9.50 dollar! Det är ganska billigt för en sån söt topp. Den finns också i flera färger.



Den här söta jackan/skjortan kan man köpa på forever21 för bara 14.50 dollar! Den finns också i fler färger.

 
De här söta skortsen vill jag ha och jag behöver nya. Det kommer från forever21 för bara 9.50 dollar. Det vara ganska billigt för ett par shorts. Dom finns i flera olika färger.

Den här är också på rea och kostar 7.50 dollar och kommer från forever21. Den finns också i flera färger.

shopping och gäster =)

Idag har jag varit och shoppat i täbycentrum med 2 kompisar. Det var kul. Jag hittade en bikini för 19 kr på bikbok! Jag var jättestolt att jag hittade den. :) Jag köpte andra saker också, jag hittade en tröja på gina tricot för 50 kr (50 %rea) Senare på kvällen kom gäster som är kompis till mamma och pappa. det var ganska kul. Jag är väldigt trött nu, fast jag har ingen anning varför. ;D
Hur har eran fredag?


Haha jag tyckte att den här bilden passade inlägget. (jag har ganska dålig hurmor =D )

jordin sparks ft chris brown - no air



Den här låten är så bra! Jag älskar den här låten.Det är jordin sparks ft chris brown med låten no air. Den är min nya favorit låt just nu. ;D 
vad tycker ni om låten?


OBS: förlåt att jag har varit så dålig att uppdatera men det är för att jag har haft massor av prov och läxor den här veckan.

Handbag!

Klicka här för en större bild på Colmix Bag
Den här söta väskan kommer från http://www.nelly.se/ och kostar bara 199kr. den skulle passa väldigt fint till sommaren. Jag gillar blommönstret på väskan. Väskan finns också i svart fast den är lite annorlunda.
Hur har eran dag varit?
 

Godmorgon!

Solen skiner idag som den gjorde igår! skönt... jag har precis ätit frukost och jag måste gå ner och borsta tänderna. Jag har So prov idag! Håll tummarna för mig! 
Hoppas ni har en bra dag! =)
[solen.gif]


Ugly betty!

Ikväll börjar Ugly betty! jag längtar... Den börjar om ca 20 min. Jag kommer nästan inte ihåg förra säsongen eftersom det var så länge sen.
Ska ni kolla på Ugly betty?

Studsmatta!

Yes jag har längtat jättemycke efter det här och nu har det hänt! Vi har tagit ut studsmattan! jag har längtat efter det väldigt länge.  Jag har nu hoppat i typ en halvtimme och det var roligt.
Har ni studsmatta?


KJOL!

Den här söta kjolen vill jag ha. Den går att köpa på nelly.se för bara 159kr. Den finns i vit,svart och gult.
Vilken färg var kjolen snyggast i?
Klicka här för en större bild på Logi SkirtKlicka här för en större bild på Logi Skirt

Klicka här för en större bild på Logi Skirt

shopping och plugg

Jag har idag varit och shoppat i täbycentrum med mamma. Jag köpte massor av saker bl.a en ny väska, en sommar klänning, nagellack och mer. Jag har ingen kamra så kan inte ta bilder på det jag har köpt men jag hittade några saker på online shoppen. Här är den vita  väskan  och nagellacken jag köpte idag. Båda sakerna kommer från hm.

Jag har också pluggat mycket idag. Jag har so prov på onsdag och det är typ 50 sidor jag måste läsa på.........
Hur har eran dag varit??


Dagens fråga

Dagens fråga är:

Vad är det värsta du skulle kunna göra för att få 1000kr?

Själv skulle jag kunna ha en orm runt min arm i en dag för 1000kr (jag är ganska rädd för ormar) eller så skulle jag kunna gå till skolan klädd i en morgonrock i en vecka för 1000kr. 
Vad skulle ni göra?



Hiss eller diss?

Traditional Saddle Oxford
De här damskorna kommer från payless och kostar ca 18 dollar. Skorna finns i bara svart och vit.
Jag tycker skorna är en stor diss, det är inte min smak och jag skulle aldrig ha på mig dom.
Vad tycker ni? hiss eller diss?

vad är det hon har på sig?



vad är det mary- kate har på sig?! Det ser helt hemskt ut tycker jag.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?

söt klänning

Zooma
Den här söta klänningen kommer från www.ellos.se . Den kostar 394 kronor. Den är väldigt söt och jag vill beställa den men jag vet inte..... förra gången jag beställde något från ellos.se blev det motsatsen till det jag ville ha. Så jag lämnade tillbaka klänningen. Jag kanske ska beställa den :)
Hur har eran dag varit?

jag är med i en tävling!


Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden
Denna tävling avslutas den 24 April ,så passa på nu och tävla du också!


Ni ska även skriva vilket av dessa 2 par skor ni önskar att vinna

 

Snygga skor från payless.com!

Klara Mini Wedge
De här söta skorna kommer från payless.com och kostar igentligen 16 dollar men det är rea, så de kostar 10 dollar! Det var inte mycket för såna söta skor! Skorna finns också i svart men vita var finast tycker jag.

American Eagle Kale Peep-Toe Pump
De här rosa skorna går också att köpa på payless för 15 dollar. Igentligen kostade de 20 dollar med det var rea på de också. De finns också i svart.  Me want säger jag bara! ;)



American Eagle Confetti Skimmer
De här skorna är mina favorita på hemsidan! De är så söta! Dom kostar 15 dollar med rea annars hade de kostat 20 dollar också. Jag vill ha dom!!! Skorna kommer från american eagle och de finns också i svart.





Mönstrad Jacka - Hiss eller diss?


Vad tycker ni om den här mönstrade jackan?
 Den går att köpa på jcrew.com för 225 dollar. Själv tycker inte jag om jackan, det är inte direkt min smak......
Vad tycker ni? hiss eller diss?

lacoste väska!


Jag älskar den här väskan från lacoste! Den är så snygg. Själv behöver jag en ny väska eftersom min gick sönder igår. hehe. Den här kostar 125 dollar och finns blå, svart och rosa.
Vilken färg tycker du väskan var snyggast i?
Själv tycker jag rosa.

Throw on one of our piqué sun dresses and grab our colorful beach bag and you're in for a stylish day at the beach.Throw on one of our piqué sun dresses and grab our colorful beach bag and you're in for a stylish day at the beach.Throw on one of our piqué sun dresses and grab our colorful beach bag and you're in for a stylish day at the beach.

Desperate Housewives är tillbaka!


Om typ 5 min börjar desperate housewives! Det är så spännande! Är det bara jag som ska titta?

armband!

Den här snygga armbandet vill jag ha. Den kommer från guess och kostar runt 30 dollar. Den är så snygg och den skulle sitta jättesnyggt runt handleden.  Me want!  ;)

Logo Charm Bracelet

Rihannas klänning


Jag älskar den här klänningen Rihanna har på sig! Den är så himla snygg och har en fin färg. Skorna matchar också  ;)
Vad tycker ni? hiss eller diss?

Dagens fråga

Dagens fråga är:

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner kronor på en lotteri?


R.I.P Engla

Engla har hittads mördad. Hon hittades idag genom att mördaren erkände mordet. Det är så himla hemskt med det som har hänt. Jag fattar inte hur man kan göra så, att döda en 10 årig tjej. Det är så himla hemskt. Mannen sitter nu i häktet och kommer få fängelse. Mannen erkände också att han mördade en annan tjej med namnet pernilla i falund år 2000. Han kommer få livstidfängelse tror jag.
Rest in peace Engla

tänd ett ljus för engla


Ring

Flower Ring
Den här söta ringen går att köpa på aboutattitude.com för bara 29 dollar. Den finns i flera färger som är rosa, lila, grönt, blått och svart. Jag vill köpa den! Den är så himla söt och den skulle sitta fint på sitt finger.
 

Hemma


Jag har precis kommit hem från torget. Jag gick dit och hyrde film och köpte godis och en tidning. Jag hyrde filmen Bourne Ultimatum. Hoppas filmen är bra.
Film+godis=perfekt filmkväll
Hur har eran dag varit?



Igår.....hehe :)

Jag är jättetrött idag eftersom jag sov över hem hos en kompis igår och vi somnade inte för än kl 3 på morgonen. Det var jättekul. Vi gjorde helt och hållet galna frisyrer på varandra och sammanlagt använde vi 2 hårspray flaskor(!) Vi tuperade varandras hår så det stog upp helt och när vi skulle ta ut det så fick vi använda jättemycke balsam. hehe, det var jättekul.  Senare kollade vi på massor av olika filmer.
Vad gjorde ni igår?


Klicka här för en större bild på Pixie Dust
Jag hittade den här tunikan/ klänningen precis nu på nelly.se. Den är jättesöt och den kostar 649 kr.

Nu måste jag gå och plugga lite eftersom jag har prov den här veckan.
Ha en bra dag! =)

Klänning


Twist Trim Sun Dress
Den här klänningen är så himla snygg. Me want! Den går att köpa på topshop för 28 pund. Jag gillar rosetten som man knyter bakom vid midjan. Den finns bara i svart och inga andra färger. Jag måste nog beställa den.
Vad tycker ni?
Hiss eller diss?

Jacka

Jag älskar den här jackan. Den är så himla snygg. Jag vill så ha den! Den går att köpa på asos för 55 pund. Jackan finns i två st färger som är blå och beige. Man kan också ta bort armarna på jackan.
Vilken färg var jackan finast på?
Beige eller blå?

Two-In-One Mac


Two-In-One Mac

GLASS

Glass är verkligen jättegott på sommaren. Då kan man svalka ner sig. Jag själv är galen i glass under sommaren. Det är så otroligt gott. Mina favorite glassar nu är calippo lime och en annan calippo (kommer inte ihåg vad den heter). De är så himla god, om inte du har smakat den så ska du göra det. Calippo glassserna är också billig. Den kostar olika i olika butiker men ca 9-14kr.
Vilken glass är eran favorit glass?


Söt kjol


Den här söta kjolen går att köpa på forever21 för bara 15,80 dollar. Den är så himla söt. Skulle passa fint på sommaren. Vad tycker ni? hiss eller diss?

Sienna Miller är dagens kändis!

Dagens kändis idag är:
SIENNA MILLER
Här är lite fakta om henne:
Namn: Sienna Rose Miller
Föddes: 28 december 1981 i New york city
Syskon: Systern Savannah, två halv bröder som heter Charles och Stephen, och halv systern Natasha.
Karriär: Jobbar som model, skådespelerska och mode designer.
ex -pojkvänn: Hon har varit förlovad med Jude Law men man bröt förlovningen eftersom man tror att Sienna var otrogen men Jude Laws vän.
 Sienna har otroligt snyggt stil tycker jag. Hon hänger med i modet.
Hon har också väldigt fin hår också.




Lindsay Lohan

Lindsay Lohan har haft många olika hårfäger, eller inte så många men vilken hår färg tycker du är snyggast?



Gott med varm choklad

Jag har precis kommit hem från skolan. Det har varit en jobbig och kall dag. Vi har varit på utflykt och vi gick till stan och vi var på naturhistoriska museet. Vi kollade på cosmonva. Vi kollade på en film om amazonas. Vi åt lunch senare. Gansak gott var det. Det började regna när vi skulle till tåget för att åka hem. Iskallt! Höll typ på att frysa ihjäl även om jag hade på mig min tjock jacka från i vintras. Jag undrar vart våren har tagit vägen. Det kommer kanske börja snöa imorgon. Jag orkar inte med snö.
Nu ska jag gå och göra en kopp varm choklad.
Hur har eran dag varit??


Disney Couture

Disney Couture har verkligen skit fina saker.


De här söta örhängarna med tingeling kommer därifrån och kostar 375 kr. Jag vill ha örhängarna.


Den här armdandet kommer också från disney couture och den kostar 395 kr. På armbandet står det "think of a wonderful thought" Den finns i 2 färger, svart och rosa.


Vem bar den bäst? Paris hilton VS Thora Birch


Vem tycker ni bar den bäst?
Paris eller Thora?

Tv ikväll

Någon bra film på tv ikväll?
Ha en bra kväll!


haha!


Jag gilllar den här videon jättemycke. Jag gillar när de sjunger och dansar :)
Hur har eran dag varit??

Dagens kändis

Dagens kändis är idag mary-kate olsen
Här är lite fakta om henne:
Namn: Mary-kate Olsen
Föddes: 13 juni 1986 i sherman oaks i kalifornien
Syskon: Tvillingsystern Ashley, storebrorn Trent, lillasyster Elizabeth och styvsyskonen taylor och Jake
Längd: 157 cm
Första serien hon var med: Huset fullt 
Pengar: Mary-kate och ashley blev USAs yngsta miljonärer inna de har fyllt 20. Mary-kate och ashley hade sammanlagt 150000000 dollar. 
Klädsel: snyggt enligt mig
Husdjur: Brun labrador med namnet Lucca
Mary-kate och ashley har varit med massor av filmer och reklamer.
Den första bilden är en bild på mary-kate och jag älskar hennes outfit! den är så himla snygg.

Här är tre bilder på mary-kate och hon har snygga outfits med sin röda chanel väska.
Vilken outfit var snyggast tycker ni?





 

Hiss eller diss?


Leona lewis har verkligen fint hår på den där bilden tycker jag,
men jag gillar inte hennes klänning så mycket.
Vad tycker ni om hennes klänning?
Hiss eller diss?

natti natt!

Jag har nu precis kommit hem från bio som jag såg med mina vänner. 27 dresses var jättebra. Jag håller nu på att blogga och kolla på tv samtidigt. Det finns ingen bra film på tv nu........
godnatt!

 

godmorgon!

Godmorgon! Hur har ni de?
Jag har precis städat klart mitt rum och så har jag också damsugit. Jag måste verkligen tjäna pengar eftersom håller forfarande på att betala tillbaka pengar till mina föräldrar eftersom jag köpte den nya ipod nano. Den är jättesnygg! :D
Idag är det strålande vår väder och bra väder till ballerina skor! Jag ska hem till en kompis idag och så ska vi kanske kolla på bio. Filmen 27 dresses blir det då. Den vill jag verkligen se.
Vad ska ni göra idag?

Vilken frisyr var snyggast?


Vilken hårstil var snyggast på sophia bush?

Dagens bild

Time out i hagen.

Den här bilden är så rolig tycker jag.
Hahaha xD.
Ha en bra dag! =)

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Har ni sovit gott??
Det har jag gjort och jag har också precis ätit frukost :)
Snart måste jag åka till skolan.......
De dimma utan för mitt fönster och det är ganska kallt.
Vart tog solen vägen??
Svarar på alla kommentarer senare.
Ha en bra dag!!

Odd molly!

Odd molly har så himla fina saker! Fast det är inte så himla billigt.
Här är några fina kläder därifrån:





De säljer ock så trosor fast de är dyra, de kostar ca 300- 400 kr


Man kan köpa odd molly kläder på jackie eller U-turn och andra ställen också.
Ha en bra dag! :)

 

Dagens låt


Fast car - Wyclef Jean
Den här låten är så himla bra. en av mina favorite låtar just nu faktisk.
Jag har väntat länge tills videon skulle komma ut och äntligen har den kommit!
:D

1000 kommenetarer

jag har fått över 1000 kommentarer
va kul!!
:)


Våren har kommit!!!

Våren har äntligen kommit hit!! Det känns så himla skönt!
Det har varit sol hela dagen och det har också varit varmt idag.
Fast jag längtar mest till sommaren.
SOLA OCH BADA hela dagen lång!
Längtar........
Här är en sommar bild från google.


Hiss eller diss?


Det skapas verkligen konstiga skor i världen.
Den här skon blir en diss för mig, jag skulle inte kunna gå med dom typ på stan eller någon annan stans. Skorn hade för höga klackar tycker jag också.
Men vad tycker ni, hiss eller diss? 


27 dresses


Den här filmen vill jag se. Helt klart!
Den ser så himla bra ut, och den hade biopremiär för några dagar sen.
Jag kanske hinner kolla på den i helgen. :D
Har ni sett 27 dresses?

Halsband


Klicka här för en större bild på Glory Crown necklace
Den här Friis & company halsbandet kostar bara 199kr och går att köpa på www.nelly.com
Riktig söt tycker jag.
Hoppas ni har haft en bra dag!

RSS 2.0